sunnuntai 10. helmikuuta 2013

TÄSTÄ SE LÄHTEE!

Hehee ei oo vähään aikaan tullu multa postailuja ja kun ei ole ollut kuvia niin ei huovita kirjoitella, muutenki on ollut todella kiire, etten ole kerennytkään.

Olin siis lauantaina rusinalla ja harjoiteltiin tämän päivän koulukisoihin. Rusina meni ihan kivasti, vaikka kenttä oli aika muhkurainen. Tehtiin aluksi jotain 15min alkuverkkaa kunnes alettiin käymään radan osia läpi. Pidennykset eivät ihan hyvin oikeen onnistuneet, mutta muuten meni ihan hyvin. Jossain vaiheessa menin kokonaisuudessaan radan läpi. Sitten lopuksi menin vielä laukkatyöskentelyjä, että nousin ylös penkistä ja annoin laukata ylimääräiset energiat pois.

lumiponi :3
 
 
Tänään oli siis koulukisat ja kisa kausi on saatu taas alulle, kuten otsikossa lukee TÄSTÄ SE LÄHTEE, saas nähdä miten paljon näitä kisoja kertyy, mutta se nähdään sitte, ja niin saatiin ihan hyvät prossat koulukisoista 57,00%. Olin kyllä vähän pettynyt kun viimekerralla meni paremmin. En jaksa kertoa nyt kauheesti, koska verkkailin sitä ihan tavallisesti, mutta video radasta tulee varmaan seuraavassa postauksessa koska en ole vielä laittanut sitä tubeen. :D
 
 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti